FilmSPOT: Kom gratis i biografen
17-05-2010   Af  Sara Bindeballe
 
Citater
Den danske scene har enhver mulighed i udlandet. Det er den bedste musik lige nu, den har international appeal...

- Marc Lusty (UK), Reverb Records
"SPOT I just want to say thank you for these mind-boggling Danish days. It was well-organized, interesting and exciting"

- Cyril Schicker, Rockstar Magazine, Switzerland
Bookmark and Share
Billede fra filmen "The Runaways", der handler om bandet af samme navn
Billede fra filmen "The Runaways", der handler om bandet af samme navn
Film skal som bekendt ses i biografen, og det får 200 hurtige SPOT-gæster mulighed for, når SF film inviterer til gratis forestilling.

Til september udsender selskabet rockfilmen ”The Runaways”. Filmen udkommer direkte på dvd og vil derfor ikke kunne ses i de danske biografer – men SF Film har sørget for, at SPOTs musiknysgerrige publikum får en særlig chance for at opleve den på det store lærred.

Filmen handler om pigerockgruppen The Runaways, som blev dannet i 1975 af en 17-årig Joan Jett (senere bl.a. kendt for kæmpehittet ”I Love Rock’n’Roll”). Med ægte girl power slog de igennem og fik massiv succes i 1970’erne, hvor navne som The Ramones og Van Halen varmede op for dem. I filmen medvirker blandt andet Kristen Stewart, Dakota Fanning og Michael Shannon. Instruktøren Floria Sigismondi er kendt for sine musikvideoer for The Cure, Muse, White Stripes, Interpol, Sigur Rós og mange flere. Traileren til ”The Runaways” kan ses her.

Filmen vises i Cinemaxx klokken 11 lørdag den 22. Dagens musikprogram begynder i øvrigt først klokken 13, så man kan trygt gå i biffen uden at gå glip af en eneste koncert.

Både publikum med armbånd og akkrediterede gæster er velkomne til forestillingen. Man skal blot sende en mail til Ulrich Lauridsen på ul@sf-film.dk med sin adresse samt det antal billetter, man ønsker. De 200 gratis billetter uddeles efter først til mølle-princippet.