Græsk interesse for SPOT
23-04-2010   Af  Jon Hededal
 
Citater
"Danish Music Is Cool As Fuck"

- New Musical Express
"Die Dänen sind die neuen Schweden!"

- Magasinet Piranha (DE)
Bookmark and Share
Film skal spille til InterSPOT - det trækker græsk medieomtale af SPOT med sig.
Film skal spille til InterSPOT - det trækker græsk medieomtale af SPOT med sig.
Rygtet om SPOT breder sig fortsat, og senest er Grækenland begyndt at vise interesse. Det skyldes blandt andet, at det græske band Film, der skulle være Grækenlands svar på Kashmir, er at finde på scenen, når SPOTs internationale minifestival InterSPOT finder sted torsdag 20. maj. Det betyder, at flere græske medier omtaler SPOT Festivalen. Blandt andet har græsk MTV været opmærksom på, at de lokale helte er klar til SPOT.

Desuden skriver den store græske avis Ta Nea: ”Efter udgivelsen af deres tredje album ”Persona” er Film blevet inviteret til at deltage i den internationale del af SPOT Festivalen i Århus, der har specialiseret sig i at profilere fremadstormende bands. Hvert år tiltrækker SPOT vigtige delegerede fra musikindustrien (pladeselskaber, agenter etc.), men også musikjournalister fra de vigtigste internationale musikmagasiner.”

Når SPOT Festivalen finder sted, er der også besøg af den græske freelance journalist Vasilis Panagiotopoulos, der er blevet hyret af det græske svar på Gaffa til at dække festivalen med henblik på en større reportage.

Det græske omtale viser igen, at det betaler sig at have udenlandske bands på programmet i forbindelse med SPOT, da de trækker både medieomtale og repræsentanter med sig.