Naturvidenskab er også kreativt
04-05-2010   Af  Hans Christian Bugge
 
Citater
Det er bemærkelsesværdigt, hvor mange gode dance-navne, der kommer fra Danmark.

- Denis Docland, ID&T, arrangører (NL)
"Danish Music Is Cool As Fuck"

- New Musical Express
Bookmark and Share
OPSANG 2010 sætter fokus på kreativitet i undervisningen. Det sker under dette års SPOT Festival. Og måske er kreativitet andet og mere end musik og billedkunst? Program kan downloades her.


Direktør for Dansk Industri (DI) Lars Goldschmidt besøger OPSANG 2010 fredag 21. maj. Et af DI’s centrale budskaber er nemlig, at naturfag er mindst ligeså kreative som musik.
Bare fordi undervisningen i naturfagene foregår i et laboratorium, betyder det ikke, at faget ikke er kreativt – tværtimod. Måske har vi bare en fastlåst opfattelse af, hvad kreativitet er, lyder det fra DI.

Lars Goldschmidt skal sammen med blandt andre Lars Henrik Schmidt, forskningsdirektør for GNOSIS på Aarhus Universitet, uddannelsesordfører for de radikale Marianne Jelved, Signe Lindkvist, børnekanalschef på DR og kulturordfører for Venstre, Troels Christensen debattere kreativitetens rolle i uddannelsessektoren.

OPSANG 2010 tager også fat på, hvordan man bedst finder og udvikler originale talenter, og hvordan man kan bruge de utallige muligheder på IT området i sin undervisning.

Download brochure om OPSANG 2010 her og se programmet og deltagerne.

Køb billet til OPSANG 2010 og kom samtidig med til SPOT Festival. Billetter kan købes hos her.

Læs mere om OPSANG 2010 på www.opsang.nu