Oh No Ono udgives i hele verden
06-10-2009   Af  Jon Hededal
 
Citater
Den danske scene har enhver mulighed i udlandet. Det er den bedste musik lige nu, den har international appeal...

- Marc Lusty (UK), Reverb Records
"We both enjoyed SPOT a lot a lot a lot! You have super bands!"

- Fruzsina Szép (Sziget Festival, artistic director) & Frigyes Machan Nesta (Programchef for musikradioen Mama Zone), Ungarn
Bookmark and Share
Oh No Ono bliver udgivet i hele verden. Foto: Jan Chrillesen.
Oh No Ono bliver udgivet i hele verden. Foto: Jan Chrillesen.
Oh No Ono får udgivet deres album ”Eggs” i hele verden og har desuden indgået samarbejde med Stefan Juhlin fra Pitch & Smith Agency. Samarbejdet er kommet i stand efter Stefan Juhlin så bandet til SPOT on Denmark arrangementet på Reeperbahn Festivalen.


Det danske band Oh No Ono udgav tidligere på året deres andet album ”Eggs” i Danmark. I begyndelsen af det nye år bliver albummet udgivet i resten af verden - bandet har nemlig skrevet kontrakt med de to uafhængige labels Friendly Fire Recordings og Leaf Label, der holder til i henholdsvis USA og England.

I forbindelse med den internationale udgivelse af ”Eggs” planlægger Oh No Ono, at turnére flittigt i både USA og Europa.

Som nævnt samarbejder bandet også med Pitch & Smith Agency. Stefan Juhlin, der er agent hos Pitch & Smith Agency, så Oh No Ono, da de spillede til SPOT on Denmark arrangementet på Reeperbahn Festivalen i år, og blev så begejstret, at han nu er deres nye agent i Europa.