Publikum 'vinker' til Frankrig under InterSPOT
18-05-2010   Af  Mads Tourlin
 
Citater
Den danske scene har enhver mulighed i udlandet. Det er den bedste musik lige nu, den har international appeal...

- Marc Lusty (UK), Reverb Records
"SPOT I just want to say thank you for these mind-boggling Danish days. It was well-organized, interesting and exciting"

- Cyril Schicker, Rockstar Magazine, Switzerland
Bookmark and Share
Franske Gablé er blandt torsdagens InterSPOT-navne på Train
Franske Gablé er blandt torsdagens InterSPOT-navne på Train
Det bliver en koncertoplevelse lidt ud over det sædvanlige, når publikum møder op til koncerterne med Sophie Hunger (CH) og de to franske bands Gablé og Montgomery på Train torsdag aften. Mellem koncerterne vil journalister og kamerafolk fra den franske station ARTE interviewe og filme publikum. Det bliver til indslag, der samme aften bliver sendt ned til den franske Art Rock festival, hvor blandt andet de danske bands Oh No Ono og Lucy Love spiller. Samtidig vil publikum på Train se indslag fra den franske festival mellem koncerterne med de tre InterSPOT kunstnere.

I alt vil omkring der være omkring en times tv på spillestedets storskærme. InterSPOTs projektudvikler, Christian Buhl, glæder sig til at opleve den anderledes koncert.
- Jeg er spændt på at opleve det her. Det bliver et lille vindue, hvor publikum har mulighed for at sige 'hej' til Frankrig, og det er er en fed platform vi kommer ud på her, siger han.

Samarbejdet mellem InterSPOT - som er SPOT Festivalens nye internationale minifestival – og Art Rock Festival er et resultat af den århusianske festivals samarbejde med projektet De Concert.  De Concert er et samarbejde mellem festivaler i Europa som SPOT blev medlem af i efteråret 2009.