Seks svenske og norske kunstnere er klar til SPOT 2010
04-02-2010   Af  Jon Hededal
 
Citater
"Put aside prejudices and check it out. Turns out there is more to Danish music than Barbie Girl..."

- Neil McCormick, The Daily Telegraph v. SPOT 2009
"SPOT truely was a wonderful and delightful time for all of us. I was quite excited by the organization of the festival. Big Ups to the whole Spot-team. I've hardly seen a big event like this done so perfectly and smooth"

- Reinhold Seyfriedsberger, booker, Ink Music.
Bookmark and Share
Jonathan Johansson spiller til SPOT 2010.
Jonathan Johansson spiller til SPOT 2010.
Så er en række nye navne klar til årets SPOT Festival, og denne gang er det bands og solister fra Norge og Sverige, der melder, at de er med, når SPOT Festivalen løber af stablen 21. - 22. maj.

Blandt de svenske kunstnere er Jonathan Johansson og Deportees, der begge nyder stor succes i hjemlandet. Jonathan Johansson var nomineret til den svenske P3 Guld som bedste artist, og derudover blev han nomineret som bedste nykommer til den svenske grammy-uddeling. Deportees har også vind i sejlene i Sverige. De vandt den svenske P3 Guld i kategorien bedste pop, og deres album fra 2009 har fået pæne anmeldelser.

Norske John Olav Nilsen & Gjengen er også på scenen til SPOT. Bandet, der kommer fra Bergen, udgav deres debut ”For sant til å være godt” i 2009, og den blev af mange norske medier udnævnt til at være årets bedste album.

De øvrige norske og svenske kunstnere, der indtil videre er klar til SPOT, er: Per Egland (SE), Maribel (NO) samt Elin Ruth Sigvardson (SE).