SPOT-effekt: Murder til Paris og Lars And The Hands Of Light til Rennes
22-09-2010   Af  Henrik Friis
 
Citater
Den danske scene har enhver mulighed i udlandet. Det er den bedste musik lige nu, den har international appeal...

- Marc Lusty (UK), Reverb Records
"Die Dänen sind die neuen Schweden!"

- Magasinet Piranha (DE)
Bookmark and Share
Årets SPOT Festival har kastet endnu to resultater af sig: Murder er blevet udvalgt til MaMA Festivalen i Paris 15.-16. oktober, mens Trans Musicales de Rennes har plukket Lars And The Hands Of Light til festivalen som foregår 9.-11. december.

Den internationale MaMA festival er et relativt nyt initiativ, som er startet af folkene bag Printemps de Bourges-festivalen – og som SPOT i øvrigt er eventpartner med på lige fod med texanske SXSW, hollandske Eurosonic, tyske C/O Pop og japanske Timm.

MaMA får i år hovedsæde i Paris, og bliver både en live festival koncentreret omkring klubber i Pigalle-området, lige som der også vil være en international konference-del. Murder håber både at få fransk pladeselskabsaftale og booking på plads i forbindelse med jobbet.

Og i december skal Lars And The Hands Of Light altså til Trans Musicales-festivalen i Rennes. Festivalen havde to repræsentanter med til SPOT i år som udvalgte Lars Vognstrup & co. – lige som festivalen tidligere har valgt New Politics og Prins Nitram på foregående års SPOT Festivaler.

10 gratis branchebilletter til MaMA - og mulighed for MXD-støtte

SPOTs eventpartnerskab med MaMA-festivalen betyder, at vi kan uddele ti gratis branche-akkrediteringer til festivalen, der altså foregår 15.-16. oktober i Paris. De uddeles efter først-til-mølle-princippet ved henvendelse til buhl@spotondenmark.dk  Ved interesse ud over de ti gratis branchebilletter kan vi tilbyde en reduktion i brancheprisen fra 120 euro til 70 euro – henvendelse til buhl@spotondenmark.dk
Desuden kan den danske branche søge SPOT Festivalens faste samarbejdspartner MXD – Music Export Denmark om støtte til hotel- og rejseudgifter. Klik her.