SPOT Live: Network, network og mere network
21-05-2010   Af  Søren Peter Fiirgaard
 
Citater
"Put aside prejudices and check it out. Turns out there is more to Danish music than Barbie Girl..."

- Neil McCormick, The Daily Telegraph v. SPOT 2009
Den danske scene har enhver mulighed i udlandet. Det er den bedste musik lige nu, den har international appeal...

- Marc Lusty (UK), Reverb Records
Bookmark and Share
Hans Jacob Poulsen er booking manager for Djosos Krost. Foto: Jacob Bredahl.
Hans Jacob Poulsen er booking manager for Djosos Krost. Foto: Jacob Bredahl.
For Hans Jakob Poulsen er SPOT ikke bare fadøl og musik.
 
- Jeg er her primært for at møde andre folk fra branchen, høre noget god musik og så naturligvis at lave promotion. Det er femte år, jeg er på SPOT, og det er et godt sted at tjekke nye navne og tendenser ud. Det er nichemusik, jeg beskæftiger mig med, og her betyder den personlige kontakt meget, siger han.
 
Ud over det rent musikalske, så er Hans Jacob Poulsen også med for at holde styr på trends og tendenser inden for distribuering af musik. Det er mange sæsoner siden, at musik var noget, man købte i en pladebutik, og selv om dub, dancehall og reggaepublikummet er forholdsvis loyale over for musik i ”fast form”, så er det nødvendigt at se, i hvilken retning og i hvilke former musikken materialiserer sig.
 
En del af Hans Jacob Poulsens arbejde er naturligvis også lagt i instrumenterne på Djosos Krost. Men leverer de varen lidt over midnat natten mellem fredag og lørdag, og hvis Hans Jacob Poulsen får mødt nogle bookere og måske sat et par kommende koncerter på benene, så vil han kunne sætte et ”Godkendt”-stempel på sin festival.
 
- Jeg tror på, at det kommer til at gå godt. Djosos Krost har fået meget respekt for deres debutalbum, selv om det naturligvis er en niche-genre, så det er et navn, der er interesse omkring blandt folk, der kan lide dub, siger han og undlader ikke at nævne, at gruppen er i gang med at arbejde på et nyt album, der forhåbentlig kan gerere yderligere interesse for bandet.